Stiopa
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2019-04-02, 19:42
Hehehe... Robert , nie kończ tematu , proszę . Tak ładnie zaczęła się rozwijać dyskusja na temat : który olej lepszy a który lepiej smakuje , od którego mocy przybywa . Pięćdziesiąty raz .
_________________ "Zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy..."
janciovodnik
Wysłany: 2019-04-02, 22:19
Stiopa mi się wydaje, ze już nie raz to poruszaliśmy... No chyba, że o oleju do frytek nie było :P
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
[quote="RESPIRATOR"]Już 2 silniki w samochodach zajeździłem przez tego Valvolina !!! Więcej podrób na rynku ma chyba tylko Motul [/quote
Cholera, a miałem takie zaufanie do vavoline.. chyba zacznę regularnie lać nasz Orlen 😀 raz go miałem w Capo, dostałem go jako nagroda w konkursie Orlenu i cały sezon jeździłem bez problemu 😂
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2019-04-03, 09:19
Stiopa napisał/a:
Hehehe... Robert , nie kończ tematu , proszę . Tak ładnie zaczęła się rozwijać dyskusja na temat : który olej lepszy a który lepiej smakuje , od którego mocy przybywa . Pięćdziesiąty raz .
Tutaj nie chodzi o to, który lepszy, bo właściwie nie ma słabeuszy na rynku, tylko o to żeby nie przepłacać.
Wystarczy postudiować karty techniczne i samemu wyciągnąć wnioski, czy chce się przepłacać za olej.
Ja z Valvolinem nigdy nie miałem problemów, no ale znam takiego co chądę zarżnął, a podobni chąda to chąda i koniec.
Panowie dajcie na luz.. "ja tylko promocje znalazł" bo zapytał o "parę litra" olejum to mnie wyrzucili w inernety cobym tam zamawiał bo niby taniej..... a jak kupoisz po promocyji to kupon na następną dostajesz podobno :D
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Stiopa
Wysłany: 2019-04-03, 14:28
Hehehe.... . Dobrze idzie - Robert nie psuj .
Nie ma chyba w Polsce (na zagranicznych nie bywam) forum motoryzacyjnego , na którym nie byłoby niekończących się dyskusji o olejach . Wyższość świąt .....:-)
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2019-04-03, 14:58
Ja tutaj niczego nie chcę udowadniać.
Piszę tylko, że jak mam dwóch producentów oliwy, o takich samych lub zbliżonych parametrach, to biorę po prostu ten tańszy.
Nie wiem co cię bawi, albo czego nie rozumiesz?
Kolega Robert trafił na promocję, ja podrzuciłem produkt, który również wydaje się atrakcyjny cenowo......
Stiopa
Wysłany: 2019-04-03, 16:21
Nie napinaj się Wicher - wszystko rozumiem - przynajmniej w tym niekończącym się temacie temacie . I to właśnie mnie bawi .
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2019-04-03, 17:09
Nie napinam się. Gdyby tak było, to używałbym innych emotek ;)
Mnie akurat w sezonie wymiana oleju wypada trzykrotnie, więc 30-40zł na bańce, to akurat zbiornik paliwa i ze dwa browary do przodu ;)
Stiopa
Wysłany: 2019-04-03, 17:51
Ale ja to rozumiem , też nie lubię przepłacać a chodziło mi o rozkręcającą się dyskusję valvoline , fuchs , motul a każdy z nich już miał ambasadora . Od razu skojarzyłem ile razy tutaj już o tym było . Dlatego się śmiałem .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum