Witam wszystkich szczęśliwych użytkowników Caponorda. Jestem tu nowy się się witam i przedstawiam. Mieszkam w Kaliszu i lubię uprawiać turystykę motocyklową. Więcej o mnie na stronie www.motoorly.cba.pl/viewpage.php?page_id=4
Właśnie rozstałem się z moim dotychczasowym motorsem i chciałbym dołączyć do Was. Aktualnie poszukuję ciekawego egzemplarza i chciałbym zapytać czy znacie może ten? www.otomoto.pl/show?id=M4169318
Jeśli nie to czy jest wśród forumowiczów ktoś z Wy-wy, kto może obejrzeć i powiedzieć czy warto sobie nim zawracać głowę czy szukać dalej. Dzięki za pomoc. Do zobaczenia na trasie.
Ostatnio zmieniony przez pablo 2014-10-21, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Śląsk Wita :) widzę forum rośnie w siłe a ruch w sprzętach spory :)
Sprzęta nie znam ale mogę powiedzieć że ma nie ori lusterka :) i ten przebieg..... ojjjj dziwny
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2014-10-21, 14:49
Czołem :) Widzę, ze Wlkp rośnie w siłę.
Aaaa i sławetna Inazuma była w użyciu :)
Czołem. Była, ale teraz już dorosłem do prawdziwego przeprawowca. Nigdy nie miałem włoszki i mam nadzieję na szybki zakup. Trochę poczytałem i przeraża mnie ilość przypadłości tego modelu, jak np. samozapłon lub padające cewki Sprawy są do ogarnięcia przez średnio zaawansowanego dłubka więc chyba miłość zwycięży
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2014-10-21, 15:46
pablo napisał/a:
janciovodnik napisał/a:
Inazuma była w użyciu :)
Czołem. Była, ale teraz już dorosłem do prawdziwego przeprawowca. Nigdy nie miałem włoszki i mam nadzieję na szybki zakup. Trochę poczytałem i przeraża mnie ilość przypadłości tego modelu, jak np. samozapłon lub padające cewki Sprawy są do ogarnięcia przez średnio zaawansowanego dłubka więc chyba miłość zwycięży
Spoko. Jesli kupisz od kogoś kto tym jeżdził troche to tematy będa poogarniane. Zreszta wszystko jest na forum.
Czasem warto trochę dopłacić i mieć święty spokój ;P
Ja przy Capo odkochałem sie z GSa i ew. nowy RR 2015 będzie w temacie ;P
Witam i życzę powodzenia w poszukiwaniach nowej Pani
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum