Maraki
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2019-05-14, 17:11 Witam
Witam wszystkich.
Z tej strony Marek. Aktualnie posiadacz Transalpa, wcześniej BW rt 1150 i Kawasaki ZR7.
W przyszłym tygodniu odbieram swoje Capo. Mam nadzieję, że będe zadowolony z zakupu:)
Aktualnie stacjonuję w Gnieźnie i w okolicach Mosiny pod Poznaniem.
Jeśli jest tutaj ktoś z tych okolic będę wdzięczny za kontakt i pomoc w ocenie stanu technicznego Capo.
Śląsk Wita :) co do spalania..... Kapciem mogę zejść poniżej 5l/100km jak i spalić w okolicach 9l/100km wszystko zależy od fantazji kierownika okolice 6l są bardzo realne, czerp radość z jazdy wszak masz bak duży a i stacje z wachą często napotkać można
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Maraki
Wysłany: 2019-05-15, 10:24
Witam kolegów i dziękuje za otwarte przyjęcie:)
Odpowiadając na pytanie kupuje Capo z 2002 roku czyli przed liftem. Fotografie wrzucę jak tylko odbiorę sprzęt. Podoba mi się Design tej maszyny. Piękne koła na szprychach i silnik z fajnym momentem. Planuje dalsza turystykę i mam nadzieje ze trafie egzemplarz, który bezawaryjnie dowiezie pod wskazany cel. Ps. Ile pała wasze capo przy 110-130 km/h? Nie mam ciężkiej ręki.
robert1973, Ja najniżej zszedłem do 5,5 a jak wietrzyliśmy maszyny to i 12 wyszło :D
GrzeTom
Wysłany: 2019-05-15, 13:44
Maraki napisał/a:
Planuje dalsza turystykę i mam nadzieje ze trafie egzemplarz, który bezawaryjnie dowiezie pod wskazany cel. Ps. Ile pała wasze capo przy 110-130 km/h? Nie mam ciężkiej ręki.
Witaj
statystycznie 6 -7 trzeba sie spodziewać . Looknij motostat.pl jest tam kilka rzetelnie prowadzonych kapiszonów i łatwo wywnioskować realne spalenie :)
"Kierunek jest znacznie ważniejszy od prędkości. Wielu ludzi zapier..ala donikąd"
Maraki
Wysłany: 2019-05-15, 22:53
Cześć Jancio
Ano pół tygodnia jestem w Gnieźnie a kolejne pół pod Poznaniem. Wiem ze będę miał swoje capo w przyszły wt/sr. Odezwę się. Chce zrobić trochę km bo szykuje mi się 1.06 wyjazd do Rumunii i nie wiem czy śmigać takim trochę nie sprawdzonym moto bardzo mnie kuci. Jakieś wskazówki czemu dokładnie przyjrzeć się przy kupnie? - bo na dzień dzisiejszy mam rezerwacje. Piszcie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum