Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2019-06-19, 17:41 Lock attachment pin
Czy może li ktoś powiedzieć do czego jest wykorzystywany taki pipsztok, który w katalogu nosi nazwę Lock attachment pin (28) i jest wkręcony w ramę za prawym podnóżkiem? Do czego to jest potrzebne i dlaczego nie ma go, symetrycznie z lewej strony? Czy to jest jakaś blokada do podnośnika motocyklowego ?!?
Czy może li ktoś powiedzieć do czego jest wykorzystywany taki pipsztok, który w katalogu nosi nazwę Lock attachment pin (28) i jest wkręcony w ramę za prawym podnóżkiem? Do czego to jest potrzebne i dlaczego nie ma go, symetrycznie z lewej strony? Czy to jest jakaś blokada do podnośnika motocyklowego ?!?
a jak nazwa nie wskazuje nie powinien służyć do jakiegoś fabrycznego zamknięcia/blokady ?? - czyli jakiegoś "akcesorium" :)
"Kierunek jest znacznie ważniejszy od prędkości. Wielu ludzi zapier..ala donikąd"
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2019-07-03, 11:37
GrzeTom napisał/a:
Wicher napisał/a:
jagiel napisał/a:
Dokładnie
Gdzie mogę odebrać nagrodę za rozwiązanie zagadki?
Ej.. ja byłem pierwszy :) chce piwo:)
Aaaa faktycznie, no nic wystarczą mi opary piwa z pustej butelki
A jak wygląda blokada, to nie wiem,ale skoro nigdzie jej nie ma, to pewnie była uja warta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum