Wysłany: 2015-11-12, 18:30 Gmole własnej produkcji - jak zrobic ???
Mam taki pomysł aby wykonać gmole w własnym zakresie , dlatego proszę kogoś kto takowe posiada o np zdjęcie z naniesionymi wymiarami , miejsce mocowania .Super by było jak ktoś zadał by sobie trudu i to z wymiarował , najlepiej te co zachodzą na lampę .
mam nadzieje ,że są chętni na udział w produkcji :-)Oczywiście całą praca pochwalę się tu na forum , sprzęt jest, giętarka gotowa - wymiary będą i działam
Hej, dzięki za wspomnienie.
Ja już raczej ich nie będę robił (gmoli bocznych), raczej nie w najbliższej przyszłości. Niestety brakuje czasu....
A zwymiarować to ciężko Yukon, temat nie jest taki prosty jak się na pierwszy rzut wydaje. Ja bazowałem głównie na zdjęciach i tak też mogę pomóc. Instrukcja H&B obrazuje zresztą wszystkie elementy tego zestawu.
Wilku pochwal się dostępnością i ceną :) miałem do Ciebie zajrzeć ale troszkę mi się pop...ło i prawie cały sezon na dupie przesiedziałem ;(
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Ja wiem ,ze są prostsze sposoby na gmole jednak cala moc w tym aby samemu cos zrobić.Tak wiec moja prośba caly czas aktualna .Przeglądnę sie tej instrukcji (jak gdzies znajdę) ,bo to dobry pomysł tylko potrzebowal bym choc jeden wymiar aby ustalić skale 1:1.
Robert nic się nie zmienia. Już to gdzieś tutaj pisałem. Cena 650zł, Dostępność marna, de facto cały czas ktoś czeka, a robi się to bardzo pomału..
Yukon, pdf mogę Ci wysłać na email. Z pomiarami u mnie będzie trudniej, bo motocykl już zzimowałem i nie szybko się z nim zobaczę :( Jak coś Ci się uda zrobić, to chętnie zobaczę.
Wysłany: 2015-11-14, 07:00
Yukon napisał/a:
Ja wiem ,ze są prostsze sposoby na gmole jednak cala moc w tym aby samemu cos zrobić.Tak wiec moja prośba caly czas aktualna .Przeglądnę sie tej instrukcji (jak gdzies znajdę) ,bo to dobry pomysł tylko potrzebowal bym choc jeden wymiar aby ustalić skale 1:1.
Zapraszam do mnie też robiłem sam podpatrzysz na żywo coś doradzę i wybierzesz swoją wersje Rzeżucha też ma fajny wzór .
[quote="Wilk stepowy"]Robert nic się nie zmienia. Już to gdzieś tutaj pisałem. Cena 650zł, Dostępność marna, de facto cały czas ktoś czeka, a robi się to bardzo pomału..
Yukon, pdf mogę Ci wysłać na email. Z pomiarami u mnie będzie trudniej, bo motocykl już zzimowałem i nie szybko się z nim zobaczę :( Jak coś Ci się uda zrobić, to chętnie zobaczę.[/quote
de facto cały czas ktoś czeka, a robi się to bardzo pomału..
ok spoko najwyżej.... na następny sezon :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum