Witam.Mam na imię Paweł 35 lat,zakupiłem właśnie ETV z 2004r. przed lift,kupiłem w Niemczech po parkingówce bo juz mi ręce opadły przeglądając ten Polski rynek i oglądając 3 egzemplarze.Do przemalowania mam 2 owiewki i szukam naklejek ,pomożecie gdzie dostane naklejke Caponord na przednią owiewke i napis Aprilla?
Ostatnio zmieniony przez boleknh 2016-06-30, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-06-30, 10:59
Czołem :) Witamy :)
Z tego co pamiętam w Krakowie jest mocna grupa.
Bardzo dziękuje za pomoc,jak zarejestruje i przemaluje owiewki to zamelduje się na jakimś spotkaniu a inna sprawa to myślałem że w Krakowie prędko nie spotkam Caponorda ;) Jeszcze pytanko do Krakusów co by nie zakładać tematów kolejnych na forum , Kogo polecacie do serwisowania i usunięcia bolączek ? Dotychczas miałem same japońce i nie znam nikogo kto robi Aprilie
Bolączki Capo są bardzo dobrze opisane na forum więc przy odrobinie chęci myślę, że można by to zrobić we własnym zakresie jeśli oczywiście masz do tego warunki. Jeśli nie może, któryś z forumowiczów pomoże :)
Gdybyś chciał koniecznie skorzystać z serwisu to Bravados ( robią Aprilie i ogólnie włoszczyznę) lub tech moto z załęcza ( tam robiłem Pegaso )
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Cześć Bolek, czy masz może motocykl w ciemnym szarym kolorze, bo coś takiego widziałem ostatnio na Jasnogórskiej....
Z serwisów to Bravados wiadomo, lub pod drugiej stronie miasta PS Bikes na Rydla - z ogólnych tematów na pewno pomogą.
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2016-07-04, 17:41
Witaj - LwG z opolskiego/dolnosląskiego
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
Cześć Bolek, czy masz może motocykl w ciemnym szarym kolorze, bo coś takiego widziałem ostatnio na Jasnogórskiej....
Z serwisów to Bravados wiadomo, lub pod drugiej stronie miasta PS Bikes na Rydla - z ogólnych tematów na pewno pomogą.
Pozdrawiam
Oj niestety nie Ja,moj niebieski i maluje owiewki teraz ,chwilowo jest unieruchomiony :0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum