Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2016-07-23, 22:41
Gratulacje - myślę - nie inaczej - WIEM - że będziesz zadowolony ze słusznego wyboru :) pozdrawiam
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
Zrobiłem jakieś 800 km i muszę przyznać, że bardzo wygodny sprzęt.
Nie mogę tylko dojść do tego jak sprawdzić przebieg dzienny km.
Naciskam te czerwone przyciski ale zero reakcji. :P
Do Firleja niestety nie dam rady przybyć gdyż już mam zaplanowaną Pragę w tym terminie :P
Może w przyszłym roku.
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2016-07-24, 08:15
Przebieg dzienny włączasz prawym czerwonym.
Tylko nie bezpośrednio po włączeniu zapłonu, bo wtedy przez pare sekund ten przycisk zmienia podświetlenie zegarów.
Przebieg dzienny włączasz prawym czerwonym.
Tylko nie bezpośrednio po włączeniu zapłonu, bo wtedy przez pare sekund ten przycisk zmienia podświetlenie zegarów.
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2016-07-24, 17:27
M4rcin napisał/a:
....
Do Firleja niestety nie dam rady przybyć gdyż już mam zaplanowaną Pragę w tym terminie :P
Może w przyszłym roku.
buahahha.... sory..ale Nasze spotkanie w Zieleńcu z tego co pamiętam również miało swoim programem objąć PRAGĘ :)) - a wyszło hm ---jak zawsze ;P - oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu.
Więc zastanów się dobrze :) - Firlej - to nie czeska Praha :P - :))) powodzenia w dokonaniu WYBORU:))
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
No to Panowie pojeździłem ... dzisiaj wieczorem zauważyłem, że na wskaźniku stanu oleju tego oleju nie ma. Gdy spojrzałem na silnik zauważyłem, że jest cały zaolejony. Także pewnie puściła jakaś uszczelka. :/ A miał być weekend w Bieszczadach.
Takie pytanie do was znacie jakiegoś dobrego mechanika z Podkarpacia co ogarnia Aprilie?
GrzeTom
Wysłany: 2016-07-27, 12:10
M4rcin napisał/a:
No to Panowie pojeździłem ... dzisiaj wieczorem zauważyłem, że na wskaźniku stanu oleju tego oleju nie ma. Gdy spojrzałem na silnik zauważyłem, że jest cały zaolejony. Także pewnie puściła jakaś uszczelka. :/ A miał być weekend w Bieszczadach.
Takie pytanie do was znacie jakiegoś dobrego mechanika z Podkarpacia co ogarnia Aprilie?
Ojtam ojtam...
że niby jakaś uszczeleczka ci humor zepsuła..:) nie przesadzaj. Wymień i tyle..:)
"Kierunek jest znacznie ważniejszy od prędkości. Wielu ludzi zapier..ala donikąd"
janciovodnik
Wysłany: 2016-07-27, 14:28
M4cin na początku Włoszka musi się trochę podąsać przy nowym jeźdźcu ale jak będziesz dla niej czuły to z czasem odwdzięczy się w dwójnasób... przyjemnością jazdy i bezawaryjnością :)
Ja dalej mam to, ze już po kilkunastu km banan od ucha do ucha i za nic nie zamieniłbym ją na inną/innego :)
Panowie wyglądało to strasznie a okazała się pierdoła. Sparciały wężyk między chłodnicą a zbiornikiem oleju... lał po silniku aż miło :P na razie go troszkę skróciłem i już po problemie. Docelowo po Bieszczadach będzie już nowy. :]
janciovodnik
Janek co Ci Bieszczady tak nie leżą??? fajnie tam jest a w Lesku znam extra cukiernię :P tak ze 2 tyg temu trochę tam się pokręciłem http://adventures.garmin....i/#.V5mpQmSLT0p
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Wysłany: 2016-07-28, 10:52
robert1973 napisał/a:
Janek co Ci Bieszczady tak nie leżą??? fajnie tam jest a w Lesku znam extra cukiernię :P
Robert to była ironia. Ja Bieszczady wprost uwielbiam i najchętniej spędzałbym tam każdy wolny czas :) Po prostu z lekka koledze zazdraszczam :)
BTW z Łukaszem i Tośkiem byliśmy tam w marcu br. :P
wiem ale luubie sie draznic z Toba :P
dobra koniec OT bo nam Admin warny wręczy :D
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum