Witam wszystkich użytkownikow forum. Mam na imie Konrad Mam 28 lat i mieszkam w Rabie Wyżnej w woj, Małopolskim:) nie mam jeszcze Capo ale szukam jakiejś ładniej sztuki do zakupu. Myśle ze uzytkownicy forum pomoga jesli cos znajde i doradza. Pozdrawiam Konrad
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-12-14, 09:42
Czołem, czytaj, czytaj a coś zanjdziesz w odpowiednim dziale (specjalnym dla tego) poruszamy temat świeżaków na aukcjach. No nie tylko bo niektóre już wiszą i wiszą ;)
wygląda OK, jest a Niepołomicach więc bardzo daleko nie masz żeby go zobaczyć. Jeśli się ładnie uśmiechniesz to może jakiś użytkownik z Krk się z Tobą wybierze :)
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-12-14, 11:34
Cześć! Jest chyba kilka maszyn z forum do sprzedania, choć już na pewno zaglądałeś do odpowiedniego działu. Ja też się noszę z zamiarem sprzedaży, choć bez wielkiego ciśnienia. Jakbyś chciał, to szczegóły mogę przesłać na priv.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum