Wiek: 40 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 1155 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-02-12, 23:03 Halogeny LED kontra konwencjonalne
Nie będę się rozpisywał, przytoczę tylko legendę:
Po lewej motocykl naszego forumowicza, zamontowałem tam halogeny LED, po prawej moje RR z konwencjonalnymi halogenami aczkolwiek żarówki to Philips Blue Vision..... ja już zbieram kasę na zmianę
jaras
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2013-02-13, 11:19
kurna- Jagiel- jak juz zaczniesz zbierać tą kasę- powiedz gdzie- ja też chętnie pozbieram:)
-a tak na poważnie- cenowo- to ..wyrypa- ja za 2szt Helli zapłaciłem połowę tego co za jednego Vision-a..
ciekawe ile watów to zabiera z elektrowni..
pzdr
_________________ N 51*52'57,12"
E 21*41'15,90"
KTM 1190 Adventure
Volvo XC70 CrossCountry
B3stia
Witam odgrzeję kotlecika ale przynajmniej będzie wszystko w qpie :)
Czy miał ktoś kontakt z halogenami tego sprzedawcy mam zamiar kupić kombo flood+spot tylko jakoś nie potrafię się zdecydować na coś konkretnego :/
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2014-05-06, 12:57
robert1973 napisał/a:
Witam odgrzeję kotlecika ale przynajmniej będzie wszystko w qpie :)
Czy miał ktoś kontakt z halogenami tego sprzedawcy mam zamiar kupić kombo flood+spot tylko jakoś nie potrafię się zdecydować na coś konkretnego :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum