Wysłany: 2015-05-10, 21:59 siedzenie
czy ktos modyfikowal siedzenie capo etv 1000. mam taka apke i dluzej niz 40min nie jestem w stanie wysiedziec. siedzenie jest masakrycznie twarde. zona ma dl-a i jest super bwygodny a moja apka daje w d....e.
siedzenie jest ok.... to dupe masz do dupy :P..... ja podrasowałem siedzenie żeby tak nie zjeżdzać do baku i będę jeszcze je przerabiać ( dalsze modyfikacje), każdy średnio rozgarnięty tapicer powinien Ci temat ogarnąć... zszywki wyrwać, miękką gąbkę wykroić i skaj naciągnąć i pozszywać
ps przy dłuższej jeździe docenisz twardość siedzenia :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
czy ktos modyfikowal siedzenie capo etv 1000. mam taka apke i dluzej niz 40min nie jestem w stanie wysiedziec. siedzenie jest masakrycznie twarde. zona ma dl-a i jest super bwygodny a moja apka daje w d....e.
GREGOR, może coś masz przerabiane te siedzenie?
Powiem ci że ostatnie cztery lata zjeździłem DL 650 K6
a tydzień temu kupiłem ETV1000 2002r i siedzenie DLa jest wygodne ale
moim zdaniem Aprilia ma dużo wygodniejszą kanape.
Ale to moje zdanie.
_________________ Wczesniej - Vstrom DL 650
Teraz - Caponord 2002
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum