Wysłany: 2016-01-16, 14:52 Witam wszystkich - Martinezz
Witam serdecznie wszystkich, własnie zamierzam rozpocząć moja przygodę z Aprilią Caponord - mam już upatrzony okaz :) czekam na sprzedaż poprzedniego sprzęta.
Licze że znajdę ciekawe informacje na tamat motocykli Caponord, poradzicie tez gdzie się najlepiej serwisować, no i w ogóle, :) bo mimo, że nie jestem zielonka na 2 kółkach, to jednak dobrych rad nigdy dość ;)
Cześć ;)
Jestem posiadaczem Capcia od prawie miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolony. Mało pali, świetnie wygląda, bardzo wygodna pozycja, zarówno dla kierowcy jak i dla pasażera, po odpaleniu sympatycznie mruczy... rewelacja
Śląsk Wita i się cieszę z jedynie słusznego wyboru :) Kapeć RULEZZ i gada co ma za sprzęta na zbyciu :) no i skąd jest :)
ps warto uzupełnić profil a nie taki "no name" :P
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik, no mam taki cel, na razie lawiruję ;) Jest decyzja o zmianie, na Caponorda :) a jak się uda kiedyś znów mieć coś dodatkowo - będę kontent :) Życie...
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-01-18, 11:53
Ano wiem... mi się marzy jako drugi moto KTM LC4 640... A Maraudera na razie żal sprzedawać... W końcu pierwsze moto :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum