Ten sklep polecam. Świetny kontakt po angielsku, bezproblemowa wysyłka (normalne koszty), na moją prośbę dokładnie sprawdzili towar przed wysyłką. Mało tego. Jak się okazało że jedne części już są a inne dojdą to wysłali na raty nie doliczając dodatkowych kosztów.
Co do gmola, to oglądałem na zlocie ten wykonany przez "Wilkowego Tatę" i mnie się bardzo podobał.. Niewielkie różnice w stosunku do oryginału ale solidność i jakość wykonania mnie zachwyciły.
Handbarów nie ma już od 2 lat na rynku. Pozostają zamienniki z BMW.
Wysłany: 2011-04-22, 12:27
Ja mam handbary od R 1150 gs. Są tańsze i po prostu SĄ na rynku Trzeba tylko je delikatnie podciąć od spodu żeby zbiornika nie rysowały. Jerzyk trzeba było pooglądać motorki na zlocie, a nie tylko wóda, wóda i nowa mapa
Wysłany: 2011-04-26, 21:00
Może nie wyglądam, ale jeszcze mi się w głowie tak nie pomieszało żeby za dwa kawałki plastiku 400zł zapłacić . Kupiłem na ebay'u komplet od GS-a za 150zł z przesyłką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum